De Andreea Radu,

„În momentul de față nu avem informații foarte multe, este o plângere care a ajuns la DSP Iași. Practic în următoarele zile se vor face verificări.

Fiul femeii reclamă calitatea serviciilor medicale din această unitate medicală. Ancheta este demarată, abia a început, acestea sunt singurele informații pe care le putem oferi”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Iași, Marius Voicescu.

Femeie de 88 de ani s-a prezentat pe picioare și a fost externată după două săptămâni cu escare imense pe spate și pe membre.

După alte două săptămâni, bătrâna a murit. Fiul acesteia lansează acuzații grave la adresa spitalului: „Mama avea răni mari, profunde, aflate deja în putrefacție!

În același spital, un copil de 7 ani a murit, tot în luna noiembrie, după o varicelă. Directorul DSP Iași, Liviu Stafie, a declarat, marți, în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX, că, în cazul acesta medicii nu au respectat procedurile de primire și tratare a pacientului în urgență.

Citeşte şi:

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!

Adriana Nedelea LA FIX | Cum a fost refăcut sistemul de încălzire în Varșovia și ce n-a făcut Bucureștiul. Directorul Termoenergetica: „Marea problemă a RADET-ului au reprezentat-o banii, condițiile contractuale cu Elcen”

Un băiețel de 7 ani din Pașcani, suspect de varicelă, a murit la spital. Părinții copilului aduc acuzații grave medicilor: „Asistentele cărau în braţe tuburile de oxigen şi defibrilatorul”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism