MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Ecaterina Andronescu se gândește ca unii școlari să înceapă orele la 9.00. Cum a ajuns la această concluzie

Distribuie

Ministrul educației, Ecaterina Andronescu, se gândește la varianta ca o parte din școlile generale să înceapă cursurile la ora 9.00 în loc de 8.00. Ministrul educației a analizat această variantă după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre organizarea unei reţele de microbuze şcolare în vederea decongestionării traficului.

„Sunt de acord cu propunerea doamnei primar şi chiar mă gândeam – şi poate că acest lucru este valabil în mai multe oraşe – dacă am putea să gândim o formulă: nu toate şcolile să înceapă la ora 8,00. Să încercăm să decalăm programul în aşa fel încât să nu supraaglomerăm oraşele. Din punctul de vedere al ministerului, suntem extrem de deschişi spre propunerile dumneavoastră. (…) Problema cu microbuzele, propusă de doamna primar Gabriela Firea, funcţionează în Cluj şi funcţionează cu rezultate foarte bune. Poate fi o soluţie, un model pe care să îl avem în mai mute din oraşele noastre aglomerate”, a declarat Ecaterina Andronescu la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România, potrivit Agerpres.


Citește și: OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine


 

Citește mai multe despre Ecaterina Andronescu și educatie pe Libertatea.

Comentarii