Mergi direct la conținut »
Elton John îşi va prezenta filmul biografic în afara competiţiei Festivalului de la Cannes
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Elton John îşi va prezenta filmul biografic în afara competiţiei Festivalului de la Cannes

Elton John îşi va prezenta filmul biografic în afara competiţiei Festivalului de la Cannes

Elton John va participa la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de la Cannes pentru a prezenta, în afara competiţiei, filmul 'Rocketman', un "biopic" inspirat din viaţa sa.

Filmul produs de Elton John şi de soţul său, David Furnish, va fi proiectat în data de 16 mai, la două zile după inaugurarea festivalului, potrivit unor surse din cadrul festivalului.

Rocketman’, în regia lui Dexter Fletcher, prezintă copilăria, tinereţea şi apogeul muzicianului cu o carieră strălucită şi prolifică, cu peste 300 de milioane de albume vândute şi recompensat cu numeroase premii Grammy şi un Oscar, pentru coloana sonoră a filmului de animaţie ‘The Lion King’, potrivit Agerpres. Cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de la Cannes se va desfăşura în perioada 14 – 25 mai şi va fi inaugurată cu lungmetrajul ‘The dead don’t die’, un film cu zombi al regizorului american Jim Jarmusch care va concura la marele premiu Palme d’ Or.

Citește și

OPINIE/ Tolo: Tot ce a putut Augustin Lazăr a fost să numească «practici discutabile» ce făceau procurorii înainte de 1989, în cazul disidenților politici!

Close
Închide
  Close