De Daniel Ionașcu,

În urma acestei operațiuni, eMAG va concura direct giganți internaționali precum Uber Eats, Glovo, Food Panda și TakeAway, care sunt deja prezenți pe piața din România.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS cât și online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reunește în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 orașe, precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași.

Aplicația este lider de piață în vestul țării. Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat în 2014, la Timișoara.

Pariu pe dezvoltare

Antreprenorii care au fondat compania și care vor conduce dezvoltarea acesteia sunt Alin Șerban – care este și directorul executiv, Mihai Brenda – directorul operațional al firmei și Laurențiu Duță – directorul de tehnologie, acesta fiind și creatorul platformei.

“Combinând entuziasmul și experiența antreprenorilor care conduc EuCeMananc cu suportul pe care-l poate oferi eMAG, cred că putem dezvolta servicii foarte bune pentru clienți: număr mare de restaurante, proces foarte simplu de comandă, livrare rapidă. Această modalitate de comandă se va dezvolta foarte mult, din ce în ce mai mulți clienți preferă să comande mâncare online, iar noi vrem să ajutăm EuCeMananc să devină lider calitativ pe acest segment”, a declarat Iulian Stanciu, directorul executiv al eMAG.

Extindere puternică

Grupul eMAG este prezent atât în România, cât și în Bulgaria, Ungaria și Polonia. Acesta include și aplicația de modă Fashion Days, firma de curierat Sameday Courier și serviciul de reparații Depanero.

Recent, eMAG și-a combinat operațiunile din Ungaria cu un alt retailer online, ExtremeDigital, devenind cel mai mare din țara vecină.

Iulian Stanciu – directorul executiv al eMAG – este și acționar, cu circa 21% din titluri. Restul de acțiuni sunt deținute de grupul sud-african Naspers.

Stanciu mai controlează și retailerul de electronice Flanco și compania Network One Distribution, care produce mai multe mărci de electronice, precum Horizon, Diamant sau Pegas.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor