De Cristian Anton,

”Timp de aproape 1 an, medicul Monica Pantea a efectuat ILEGAL sute de intervenții pe parafa șefei de secție, prof. Simona Bățagă!”, se arată într-o postare de pe Facebook a deputatului USR Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, ”un pacient a decedat în condiții SUSPECTE după ce a fost operat ILEGAL de doamna doctor Monica Pantea”.

”Activitatea Clinicii de Gastroenterologie SCJU Mures a fost grav perturbată de la începutul anului 2019 prin introducerea ILEGALĂ în această clinică, de către Prof Simona Bățagă, șeful secției, a unui medic, Dr Pantea Monica, care nu se află în relație contractuală cu SCJU Mureș”, a scris Ungureanu.

”Deși în clinică își desfășoara legal activitatea de explorari endoscopice 4 medici angajați, Dr Pantea Monica a primit acordul de la Prof. Simona Bățagă să efectueze endoscopii digestive superioare și inferioare, să pună diagnostice și să stabilească terapii în Laboratorul de Endoscopie din cadrul clinicii.

Sute de intervenții ilegale au fost efectuate de dr Monica Pantea pe parafa doamnei profesor Simona Bățagă, COMPLET ILEGAL!”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

Citeşte şi:

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

”Moștenirea” familiei Grundbock. O femeie din București a murit cu 32 de lei în portofel și datorii la întreținere, înconjurată de obiecte de artă în valoare de 1,5 milioane de euro

Personajul din spatele atletului kenyan care a încheiat primul maraton în mai puțin de două ore. Am vorbit cu neamțul Helmut Winter, supranumit “profesorul maratoanelor”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense