De Paul Tecuceanu,

În semn de recunoștință față munca depusă de primar, un clujean a scris pe un zid din Parcul Central din Cluj-Napoca: “Covid is temporary, Emil Boc is forever” (n.r. – Covid este temporar, Emil Boc este pentru totdeauna).

Foto: monitorulcj.ro

Autorul mesajului riscă o sancțiune aspră

Gestul l-ar putea costa scump pe autorul acestui mesaj. “Vom aplica amenzi maxime permise de lege pentru toți cei care ne sfidează. Repet, nu pot să înțeleg, cum să vii să-ți bați joc de o clădire nou-renovată în centrul Clujului doar pentru a-ți satisface un impuls de moment? Dincolo de aceste sancțiuni pe care le vom aplica în continuare, vom curăța clădirile și vor arăta așa cum trebuie în centrul Clujului”, a declarat Emil Boc.

În toamna anului trecut, primăria municipiului Cluj-Napoca a achiziționat o instalație mobilă de curățare egologică a desenelor care au împânzit zidurile clădirilor din oraș.

“Ne va ajuta la înlăturarea desenelor de tip graffiti și a straturilor de vopsea de pe fațadele clădirilor, fără a utiliza substanțe chimice și fără a distruge suprafețele, dar și la curățarea fațadelor monumentelor, zidurilor și pavajelor”, a precizat edilul.

În 2004, Emil Boc a fost ales, pentru prima oară, primar al muncipiului Cluj-Napoca. Apoi, în 2008, acesta a fost reales, dar și-a întrerupt mandatul pentru a fi numit în funcția de premier al României.

În 2012 și în 2016, Emil Boc a fost ales, din nou, primar al municipiului Cluj-Napoca. În luna februarie a acestui an, Colegiul Director Județean al PNL Cluj a validat candidatura acestuia pentru un nou mandat de primar al orașului din Transilvania.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor