MENIU CAUTĂ
05 Mar. 2014 17:37 , de Alina Dan

EMOŢIE MAXIMĂ! Medicii SUPRAVIEŢUITORI şi moţii SALVATORI, FAŢĂ ÎN FAŢĂ, pentru prima dată de la ACCIDENTUL DIN APUSENI. Află CE ŞI-AU SPUS

Distribuie

Momentul revederii a fost unul încărcat de emoţie, mai ales că nici salvatorii şi nici cei salvaţi nu se aşteptau la această surpriză care le-a fost pregătită în cadrul Galei Mediafax.
„A fost foarte emoţionant. Ne-am dorit foarte mult să îi revedem şi nu ne aşteptam, a fost cea mai mare surpriză. A fost prima dată când ne-am întâlnit cu ei de la accident. Am mers la ei la spital, la Cluj, dar nu am putut intra, asta este prima întâlnire cu dânşii de la accident. Dacă nu îi vedeam între timp la televizor, treceam pe lângă ei şi nu îi recunoşteam. Atunci erau loviţi, răniţi, le-am dat hainele de pe noi şi ne bucurăm din suflet că am reuşit să ajungem la dânşii atunci ca să îi salvăm şi să poată în continuare, la rândul lor, să salveze vieţi. Am fost foarte impresionaţi şi foarte emoţionaţi cu toţii de această întâlnire la care nu ne aşteptam”, a spus unul dintre salvatori, Gheorghe Giurgiu.
Pentru prima dată de la accident, medicii au avut ocazia să le mulţumească direct salvatorilor pentru că „Dumnezeu i-a dus acolo” şi să rememoreze împreună cu aceştia momentul în care au fost salvaţi. „Pentru noi aţi însemnat o minune de la Dumnezeu„, le-a spus medicul Radu Zamfir.
„A fost lucrarea lui Dumnezeu acolo, că ne-a dus pe noi exact la dumneavoastră. De când am plecat de acasă am mers pe drum drept până la locul accidentului. Nu ne-am abătut, dacă o luam la stânga sau la dreapta nu vă găseam. Dumnezeu ne-a dus la dumneavoastră şi a vrut să fiţi salvaţi„, i-a răspuns Gheorghe Giurgiu.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii