Mergi direct la conținut »
Eugen Teodorovici începe reforma la ANAF. ”Cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu...”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Eugen Teodorovici începe reforma la ANAF. ”Cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu...”

Eugen Teodorovici începe reforma la ANAF. ”Cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu…”

Eugen Teodorovici a declarat că vrea să schimbe mentalitatea angajaților ANAF și să asigure informatizarea instituției, în acest an. Mai mult, el vrea ca inspectorii fiscului să desfășoare activități suplimentare, importate din alte instituții, care să ”ajute” mediul economic. Reforma declarată a ANAF de acest se vrea fără „risipirea de resurse financiare sau umane”.

De Mihai Niculescu,

Cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu, se vor supăra, vor face scandal, mesaje pe internet, pe online”, este concluzia ministrului Teodorovici.

Am spus clar, ca şi politică a ANAF-ului, ne vom concentra, fără să risipim resurse financiare şi umane, şi nu numai pe aceste zone mici unde nu acolo este marea corupţie, asta o dată. Doi la mână, vor fi nişte modificări legate de ANAF în sensul de a aduce la Ministerul de Finanţe anumite activităţi care vor ajuta foarte mult mediul economic, chiar şi această funcţie de medierea declarat ministrul de finanțe, potrivit Digi24.

Eugen Orlando Teodorovici a vorbit la Antena 3 despre o schimbare ”radicală” în relația fiscului cu firmele private.

Când o companie are o problemă nu contestă tot la ANAF, e clar că ANAF-ul nu va da un alt punct de vedere decât cel pe care l-a dat iniţial, şi aici Ministerul îşi va asuma să tranşeze într-un fel sau altul această problemă a unui om de afaceri, este o schimbare radicală şi la care s-a ţinut cu ambele mâini, o anumită persoană sau un grup de persoane, pentru că nu vor să dea din mână ce înseamnă putere, asta înseamnă putere pentru sistem”, a declarat Teodorovici.


Citește și: COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!


 

Close
Închide
  Close