Mergi direct la conținut »
Eugen Tomac, preşedintele PMP, a venit cu tatăl la vot: "Regret că societatea noastră nu a fost pregătită pentru această dezbatere"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Eugen Tomac, preşedintele PMP, a venit cu tatăl la vot: "Regret că societatea noastră nu a fost pregătită pentru această dezbatere"

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a venit cu tatăl la vot: „Regret că societatea noastră nu a fost pregătită pentru această dezbatere”

Eugen Tomac, preşedintele PMP, la vot: "Regret că societatea noastră nu a fost pregătită pentru această dezbatere", a spus acesta, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, la referendumul pentru familia tradiţională, el venind cu tatăl său, care este din Republica Moldova.

De Valentina Postelnicu,

El a precizat că, în calitate de om politic, are obligaţia de a apăra instituţia „referendumului”.

Eugen Tomac a spus că a venit la vot cu tatăl său, care este din Republica Moldova, şi care l-a educat să respecte familia.

„În România avem un nou personaj care este mai urât astăzi decât era Ceauşescu. Este vorba despre Liviu Dragnea, care a încercat să confişte acest demers”, a explicat Tomac lipsa românilor la vot.

Românii cu drept de vot se vor prezenta sâmbătă, 6 octombrie 2018, între orele 7,00 și 21,00 și duminică, 7 octombrie 2018, între orele 7,00 și 21,00, la referendumul pentru familie.

Cetățenii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea „căsătoria liber consimțită între soți” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU. Pentru ca referendumul să fie valabil, trebuie să participe cel puțin 30% din numărul persoanelor înscrise pe listele electorale.

Citește și:

VIDEOREPORTAJ/ «Sigur Dragnea nu e heterosexual, se vede pe fizicul lui». În patima votului, în satele de lângă București

Cum arată buletinul de vot la referendumul pentru definirea familiei. Dacă scrii ceva pe buletin, dar pui ștampila corect, votul e valabil

Capcana din Ordonanţa de organizare a referendumului, liber la fraude; Cum poate un alegător să fie prezent la vot, dar să nu voteze

Primele incidente la referendumul pentru familie

Close
Închide
  Close