De Răzvan Mihalașcu,

„România deschide un drum spre nicăieri, în condițiile în care planul de modernizare ajunge într-o fundătură”, titrează postul de televiziune de știri Euronews.

Strada din Piatra Neamț care duce spre nicăieri are 200 de metri, iar asfaltarea acesteia a costat 100.000 de euro. Aceasta se termină brusc pe un deal, însă are trecere de pietoni și chiar indicator „stop”.

Primarul din Piatra Neamț susține în continuare că strada face parte dintr-un plan de modernizare a zonei, notează sursa citată.

Euronews a amintit că în România au avut loc proteste din cauza lipsei de autostrăzi și a infrastructurii. Pe 15 martie, traficul a fost blocat în București timp de 15 minute, după ce zeci de șoferi au luat parte la protestul pentru autostrăzi, intitulat „România vrea autostrăzi #şîeu”

Campania a fost inițiată de Ștefan Mandachi, un om de afaceri din Bucovina care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Gestul său este un protest față de autoritățile care dau dovadă de lipsa de interes față de construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei.

Citeşte şi:

VIDEO | Un șofer inconștient a făcut o depășire pe linie continuă, în curbă! „Îl omoram, și ce? Am asigurare”

Regizorul filmului-protest „Les Miserables”, premiat la Cannes, a găsit la București aceleași probleme ca-n Paris: “Îi susțin pe români să iasă în stradă. Au ajuns la putere unii cărora le pasă doar de propriile interese”

Învață arabă! Răzvan Lucescu vrea să-și apropie jucătorii de la Al Hilal, cu care a ajuns în finala Champions League din Asia

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine