07 Aug. 2014 08:50

EXCLUSIV! SCANDAL în jurul morţii campionului Robert Danceanu omorât într-un club din Spania! SE CERE o nouă AUTOPSIE

Distribuie

Libertatea vă prezintă rezultatele autopsiei făcute de medicii spanioli lui Robert, act în care se spune că acesta a murit de edem pulmonar, fapt de neacceptat pentru familia şi prietenii acestuia.
„Spaniolii vor ca Moises Ruibal (luptător K-1), cel care l-a doborât cu un pumn în zona capului şi în urma căruia a survenit moartea vor ca acesta să nu facă închisoare. Nu este adevărat că murit de edem pulmonar aşa cum spun medicii legişti, Robert a murit din cauza bătăii primite. Am fost lângă el în ultimele luni şi nu dădea semne că ar fi bolnav. Noi, românii din Tenerife cerem autorităţilor române să se implice în acest caz şi să ne ajute pentru aflarea adevărului. Mama lui Robert, care e deja aici va cere zilele acestea o nouă autopsie pentru a se afla adevărul”, ne-a spus Ancuţa Cârcu, sora lui Tony Cârcu al cărui angajat a fost Robert Dănceanu.
Robert Dănceanu avea 39 de ani şi a fost unul dintre cei mai buni boxeri din România în anii 90, câştigând de câteva ori titlul de campion naţional. Ulterior a renunţat la cariera sportivă, alegând să lucreze ca bodyguard în serviciul mai multor personalităţi, între care fostul premier Petre Roman şi fostul tenisman Ilie Năstase.
Robert Dănceanu şi-a dat viaţa, pentru fratele său, după ce acesta se implicase într-o altercaţie. Pumnul unui alt sportiv, pe care l-ar fi putut avea rival în ringul de box, dacă ar fi continuat să practice acest sport, i-a fost fatal. Fostul sportiv, Moises Ruibal care acum lucra ca bodyguard, a ajuns desfigurat, la spital, iar la puţin timp a murit
 
 

Comentarii
← Inchide