MENIU CAUTĂ

Extragerile loto vor fi difuzate pe România TV, începând de joi. TVR a pierdut licitația

Distribuie

Extragerile loto vor fi difuzate pe România TV, începând de joi, pentru că TVR a pierdut licitația. Loteria Romana a anunțat ca extragerile Loto se vor difuza pe RTV, în cadrul emisiunii "Românii au noroc". Valoarea contractului de difuzare este estimata la 2.180.016 de lei.

Extragerile loto vor fi difuzate pe România TV, începând de joi de la ora 18:15, în emisiunea „Românii au noroc”.

„Difuzarea tragerilor loto de către postul de televiziune ROMÂNIA TV se face în baza unui contract încheiat ca urmare a derulării unei proceduri de atribuire, organizată în conformitate cu legislația privind achizițiile publice”, a comunicat Loteria Română potrivit ziare.com.

Potrivit anunțului publicat pe sistemul de achiziții, valoarea contractului este estimată la 2.180.016 de lei, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.

Loteria a luat în calcul, în desemnarea televiziunii câștigătoare, prețul ofertei (care a avut o pondere de 50% din punctajul total), dar și gradul de acoperire la nivel național. În plus, au contat audiențele generale și cele din intervalul în care se va desfășoară tragerile loto.


EXCLUSIV/Cine este băiatul pe care l-a pupat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur 2018! Vlad e imobilizat în scaun rulant și orfan de mamă (VIDEO)


 

Citește mai multe despre Loto și rtv pe Libertatea.

Comentarii