De Radu Nistor,

Subordonata premierului Victor Ponta, Cristea a fost aleasă deputat în decembrie 2012 în Colegiul 3 Cluj-Napoca. Ea are o vilă de lux în cartierul Andrei Mureşanu, evaluată de experţi la peste un milion de euro, pe care o vinde acum cu 750.000 de euro.
Casa este de un lux orbitor, pardoselile exterioare sunt din granit adus din Italia, un garaj cu două locuri, sistem de încălzire în pardosea tip Rehau. Pardoselile din casă sunt cu faianţă şi gresie marca Graniti Fiandri, Italia. 
Casa este monitorizată video-interfon pe fiecare etaj şi dipunde de cu sistem de alarmă pe bază de senzori şi sistem supraveghere video exterior. 
Bucătăria este echipată cu mobilier adus din Italia şi electrocasnice marca Miele: cuptor cu aburi, cuptor electric, cafetieră încorporată, maşina de spalat vase, hota electrica, plita vitroceramică, potrivit datelor de pe site -ul agenţiei Remax.
Casa are o surprafaţă de utilă de 320 de metri patrati și un teren de 400 de metri pătraţi.
Conform unor apropiaţi ai proaspetei deputate, Aurelia Cristea ar fi dispusă să renunțe la 50.000 de euro din preţ, dar nu mai mult. ”Fetele ei s-au mutat de acasă, iar locuinţa este prea mare pentru ea singură”, au precizat sursele citate.
În perioada octombrie 1986 – iunie 1993, Aurelia Cristea a lucrat la SC Alianţa Huedin ca vânzător, lucrător comercial şi apoi şef unitate. Între 1993 şi 1995 a fost administrator la SC Com Nufărul din Huedin, iar, între 1995 şi 1997, administrator la SC Alianţa Huedin. 
Anul 1997 a prins-o pe Aurelia Cristea în funcţia de director al filialei SA Unita SA, unde a stat până în 1999. Până în 2006, actualul deputat USL Cluj a lucrat tot în asigurări, conducând firme precum Unita SA şi AsiCons Broker de Asigurare.
Lovitura a dat-o în 2006, când a fost numită în funcţia de membru în Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, unde a rămas până în 2010.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă