Chris Simion-Mercurian, regizor și autor, una dintre prezențele valului tânăr de artiști români care evoluează exclusiv în zona privată, reacționează după ce numele său apare pe lista de susținători ai Gabrielei Firea.

Câteva zeci de oameni de sport și de cultură au făcut publică, zilele trecute, o scrisoare prin care elogiază activitatea la Primăria Capitalei a Gabrielei Firea. Numele Chris Simion e și el pe listă.

„Suntem o echipă şi împreună am pus bazele multor proiecte importante pentru bucureşteni. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că am avut lângă noi un om care apreciază la adevărata valoare munca noastră. Doamna Gabriela Firea a avut încă din primele zile de mandat o viziune clară în ceea ce priveşte viaţa culturală şi sportivă a Capitalei„, scriu autorii mesajului.

Chris Simion i-a trimis un SMS Monicăi Capatos, cea care este consiliera pe cultură a primarului Gabriela Firea. „Nu am semnat acest mesaj, vă rog să mă scoateți de pe această listă!”, i-a scris Simion Monicăi Capatos.

Pe pagina de Facebook a actorului Marius Manole, Chris Simion a detaliat: „Nu numai că nu am semnat, dar am citit această scrisoare acum câteva ore pe net, fiind în vacanță. Singura mea legătură cu Primăria Capitalei a fost și este festivalul Undercolud (repet, finanțat din bani publici, nu de primar). Să-mi arate și mie semnătura mea pe scrisoarea pe care sunt menționată. Căci eu o să vă arăt semnătura pe care mi-am dat-o pentru «FĂRĂ PENALI». Am cerut să fiu scoasă de pe acea listă!”.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Duminică, Gabriela Firea a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoarea deschisă trimisă de peste 30 de personalități bucureștene. Printre semnatari: Alexandru Arșinel, Ilie Năstase, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă și Sanda Ladoși. În scrisoare, semnatarii își anunță sprijinul pentru primarul Capitalei, în contextului scandalului cu liderul PSD, Liviu Dragnea.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci