Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fals medic estetician din Oradea, descoperit de polițiști. Femeia făcea injecții cu acid hialuronic în buze și cearcăne, deși nu are aviz de liberă practică / FOTO

Fals medic estetician din Oradea, descoperit de polițiști. Femeia făcea injecții cu acid hialuronic în buze și cearcăne, deși nu are aviz de liberă practică / FOTO

O femeie de 39 de ani din Oradea este acuzată că a făcut mai multe intervenții estetice, într-un apartament, deși nu este medic. Polițiștii din Bihor au făcut, miercuri seară, două descinderi în acest caz.

De Răzvan Mihalașcu,

Surse din rândul anchetatorilor susțin că Ramona Nicoleta Fizeșan este bănuită că exercita fără drept profesia de medic estetician.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Bihoreanul scrie că Ramona Fizeșan este proprietara cabinetului „Ra Medical Beauty”, situat pe strada Cazaban nr. 40 din Oradea. Orădeanca nu are aviz de liberă practică, nici măcar pentru a fi asistentă medicală.

De asemenea, cabinetul în care ar fi realizat intervențiile estetice nu respectă minimele cerințe de igienă deoarece este amenajat într-o cameră a unui apartament de la parterul unui bloc, notează sursa citată.

Într-o altă încăpere, Ramona Fizeșan şi-a amenajat şi un magazin de haine, denumit „Ramona Boutique”.

Pe pagina de Facebook, femeia susținea că este cadru medical specializat în Estetică Facială.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea cercetărilor trei agende cu programarea pacientelor, 15 facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, 71 de seringi sigilate cu acid hialuronic, 285 de seringi cu acid hialuronic folosite și altele obiecte.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză.

În urmă cu două săptămâni, Libertatea a dezvăluit cazul Matteo Politi, un medic italian fals care a operat în mai multe clinici private din București, fără să aibă studii de medicină. Acesta se află acum în arest preventiv, fiind acuzat de înșelăciune în formă simplă și continuată, dar și de exercitarea fără drept a unei profesii.

Totodată,  o clinică privată a fost închisă, iar alte trei au fost suspendate, în acest caz.

De asemenea, Libertatea a scris despre Raluca Bîrsan, falsul medic ginecolog care a lucrat la Spitalul Județean Ilfov timp de 10 ani, deși n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii „Unirea” în clasa a IX-a.


Citește și:

18 infectați, dintre care 9 morți la spitalul „Marius Nasta”! Managerul Beatrice Mahler: „Nu știu câți decedați sunt și eu vreau să le știu numărul și să aflu adevărul!”

VIDEO/Ați vota-o pe Antonella? Ați vota un om care și-a urmat cu tărie visul, în ciuda prejudecăților că „așa ceva nu se poate”?!

Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor

Close
Închide
  Close