Mergi direct la conținut »
Familiile celor nouă morţi în accidentul din Ungaria vor fi despăgubite. Microbuzul era asigurat
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Familiile celor nouă morţi în accidentul din Ungaria vor fi despăgubite. Microbuzul era asigurat

Familiile celor nouă morţi în accidentul din Ungaria vor fi despăgubite. Microbuzul era asigurat

Familiile celor nouă morţi în accidentul din Ungaria vor fi despăgubite, pentru că microbuzul era asigurat. Sunt informații contradictorii, însă, privind statutul conducătorului auto și al transportului pe care îl efectua în ziua fatidică.

„Şoferul avea asigurare atât pentru microbuz, cât şi pentru pasageri. Am şi luat legătura de dimineaţă cu asiguratorul şi mi-a confirmat că va plăti daune pentru familiile tuturor celor nouă victime decedate, conform contractului”, a precizat primarul comunei Mica, din județul Mureș, Szekely Ladislau, citat de Observator TV.

Edilul susține că şoferul făcea transport internaţional de persoane cu microbuzul său şi spune că mai avea un magazin alimentar în sat.
Totuși, cumnatul șoferului a declarat – pentru Spynews.ro – că acesta nu avea autorizație de transport și că el, de fapt, se întorcea de la muncă, din Germania, și i-a luat pe cei 8 români cu el, din Slovenia, ca să nu vină cu microbuzul gol.

Vă reamintim că în după-amiaza zilei de marți, 22 mai, nouă români au murit într-un accident în Ungaria, după ce microbuzul în care se aflau a intra într-un camion, în apropiere de orașul Ceglédbercel, după o depășire inconștientă a șoferului. Victimele se întorceau de la muncă, din Slovenia.

Şoferul microbuzului, Petru Zălar, un tânăr în vârstă de 35 de ani, făcea LIVE pe Facebook în momentul impactului. Surse din Ungaria spun că cea mai tânără victimă avea 23 de ani, iar cea mai în vârstă, 56.

Petru Kalau, șoferul microbuzului implicat în accidentul mortal din Ungaria

Petru Kalau, șoferul microbuzului implicat în accidentul mortal din Ungaria (Foto – Facebook)

Cei nouă români care au murit în accident, şapte bărbaţi şi două femei, au lăsat în urmă 14 copii orfani.

FOTO main – Observator TV


Citește și: Sondaj VIDEO/ Războiul taxi-Uber, faza pe aeroport. Ce cred pasagerii?


 
 
Close
Close
Închide