De Theodor Istrate,

Polițiștii din județul Vaslui sunt în alertă în urma dispariției, în ciuda tuturor măsurilor de restricționare a circulației impuse din cauza pandemiei de coronavirus, a unei fete de 13 ani, care era cazată de câteva luni într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

În cursul serii primei zile de Paști, copila a ieșit din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, după ce a reușit să-i păcălească pe supraveghetori, simulând că doarme în camera sa. Angajații centrului au descoperit ulterior că sub pătură se află mai multe perne, astfel încât a fost anunțată Poliția.

”Minora a plecat voluntar din centru, iar în aceeași seară ar fi fost văzută de polițiști pe raza municipiului Bârlad. În prezent, sunt continuate activitățile specifice de căutare, fiind anunțată dispariția Adinei Petronela Dodu”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Fata de 13 ani a ajuns în grija statului la mijlocul lunii octombrie a anului trecut, în condițiile în care bunica în grija căreia rămăsese după plecarea mamei sale în străinătate nu mai reușea să o țină sub control.

Atunci, copila a fost găsită de polițiști hoinărind pe o stradă din Vaslui, fiind dusă în Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii. La câteva zile de la cazarea sa în centru, copila a fugit, fiind găsită pe raza municipiului Iași.

Citeşte şi:

O femeie din București și-a transformat apartamentul în magazin. Patroana depozita produsele în cutii murdare și funcționa fără acte

16 persoane din Pechea au fost amendate pentru că s-au strâns în curtea unui sătean

Imagini tulburătoare cu nigerienii înfometați care aleargă după un camion cu alimente: „Prefer să mor de coronavirus decât de foame”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor