Mergi direct la conținut »
Femeia care și-a ucis trei copii în Suceava s-a întors acasă. Locuiește în aceeași curte cu ceilalți copii pe care are interdicție să-i vadă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeia care și-a ucis trei copii în Suceava s-a întors acasă. Locuiește în aceeași curte cu ceilalți copii pe care are interdicție să-i vadă

Femeia care și-a ucis trei copii în Suceava s-a întors acasă. Locuiește în aceeași curte cu ceilalți copii pe care are interdicție să-i vadă

Femeia din Suceava care și-a ucis trei copii a fost lăsată în libertate și locuiește în aceeași curte cu minorii pe care îi creștea. Ana P., ingineră la o multinațională, a fost reținută pe 13 august și internată apoi într-o secție de psihiatrie, de unde a fost eliberată. Ea s-a întors acasă, fără ca procurorul să ceară o altă măsură restrictivă împotriva ei.

De Mihai Niculescu,

Femeia de 37 de ani a fost internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost evaluată de medici pentru a se stabili dacă a comis pruncuciderile cu discernământ. Însă, Ana a fost externată şi a revenit la domiciliu, relatează monitorulsv.ro.

Însă, ceilalţi trei copii pe care femeia îi are cu soţul ei au fost daţi în grija unei mătuşi din partea tatălui, dar aceasta locuieşte în aceeaşi curte cu familia femeii, arată sursa citată, în localitatea Poiana Negri-Dorna Candrenilor, astfel că interdicția impusă de magistrați nu are nici un efect.

Mai mult, nu există nici o măsură restrictivă de libertate, astfel încât femeia poate părăsi nu doar localitatea, ci şi România, precizează sursa citată.

Anchetatorii așteaptă expertiza psihiatrice, în urma căreia se va stabili în ce mod au fost comise faptele şi dacă se impune solicitarea unui mandat de arestare.

Pe 9 august, femeia în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. Copilul a murit, iar necropsia a arătat că nou-născutul era în viață și a murit asfixiat.

În urma audierilor femeia, ingineră la o multinaţională, le-a spus poliţiştilor că şi-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Ana P, a indicat şi locurile din propria gospodărie unde şi-a îngropat ceilalţi doi nou-născuţi, iar săpăturile efectuate au confirmat totul.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Femeia are trei copii în vârstă de 6, 8 şi 10 ani. Ea a spus că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau”, precizau procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

Close
Închide
  Close