De Petre Dobrescu,

O femeie în vârstă de aproximativ 40-50 de ani a fost găsită decedată pe un câmp din cartierul Dalas din Iași, vineri după amiază. Victima era dezbrăcată de la brâu în jos, iar în apropiere s-a găsit o pereche de pantaloni și o geacă care i-ar fi aparținut. Duminică seară, identitatea victimei a fost stabilită, iar doi suspecți au fost prinși. Este vorba de Narcis Sîn, nepotul femeii și un alt individ, Laurențiu Spiridon. Cel de-al doilea a fost internat la Institutul Socola, pentru evaluare, relatează Ziarul de Iași.

Poliția Iași a ajuns la locul crimei vineri, puțin după ora 11, după ce un trecător a descoperit cadavrul.

Femeia era dezbrăcată de la brâu în jos, şi avea mai multe vânătăi pe corp. Pentru a rezolva cazul, 50 de poliţişti au audiat aproximativ 200 de persoane. Nu s-au găsit imagini şi din acest motiv ancheta s-a desfăşurat cu dificultate.

Medicii legiști au constatat că moartea femeii a fost violentă, cauzată de o hemoragie în urma unei lovituri la cap. Urme genetice prelevate de pe trupul victimei au fost trimise pentru expertize de specialitate.

Duminică seară, au fost prinși și suspecții, doi bărbaţi, unul de 30 şi unul de 48 de ani: Sîn Narcis, recidivist cu legături într-un clan din oraș, şi Spiridon Laurenţiu.

Narcis Sîn
Laurențiu Spiridon

Cei doi indivizi s-au întâlnit cu femeia într-un bar din apropierea cartierului Dalas. Acolo au consumat băuturi alcoolice şi după ce s-au îmbătat, cei trei au plecat împreună. Bărbaţii i-au propus femeii să întreţină relaţii sexuale cu ei, dar au fost refuzaţi, astfel că au luat-o la bătaie.

Sursa foto: Ziarul de Iași

Citeşte şi:

Biblioteca Națională, despre participanții la ”chermeza” de Revelion: ”Sperăm să ne mai treacă pragul, chiar să devină utilizatori ai bibliotecii”

Sondaj IMAS. Care sunt opțiunile actuale ale electoratului pentru alegerile parlamentare

O nouă reacție în cazul Venus de Piatra Neamț. Sorin Nemeti, cercetător clujean: „Este un fals grosolan și asta poate demonstra orice arheolog”

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei
GSP.RO

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși