De Ciprian Iana,

UPDATE 20.00. Femeia de 31 de ani a fost identificată de către oamenii legii. Ea era din Botoșani și se afla în vizită la București.

UPDATE 13.20. Lângă corpul neînsuflețit al femeii au fost găsite niște medicamente, iar anchetatorii iau în calcul toate variantele posibile, inclusiv pe cea a sinuciderii.  

În urma unei sesizări la 112 primite în jurul ore 08.00, polițiștii s-a deplasat în Parcul Păcii din București. Aici au descoperit o femeie de 31 de ani decedată.

Conform unui martor, citat de Observator, femeia „era în geacă roşie, pe canapea, cu capul dat pe spate, într-o poziţie normală de şezut”.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei.

”La data de 14 decembrie a.c., în jurul orelor 8:00, a fost sesizat prin apel 112, faptul că într-un parc din sectorul 6, se află decedată o femeie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis într-un comunicat Poliția Capitalei.

În acest caz, oamenii legii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Citeşte şi:

Prințul Charles a inaugurat o expoziție despre Revoluția Română: ”E minunat să văd schimbările din ultimii 30 de ani”

Doctorul Radu Zamfir, supraviețuitor al accidentului din Apuseni, consilier onorific al ministrului de Interne

Câți bani au intrat în conturile Primăriei București de la comercianții care vând la Târgul de Crăciun

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială