UPDATE 20:50: O femeie și patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore în cazul tinerei de 20 de ani care a fost urcată cu forța într-o mașină în Caracal, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

„Cu privire la evenimentul produs astăzi (joi- n.r.) pe raza municipiului Caracal, politiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt, conform Mediafax.


Alerta s-a dat, joi, în jurul orei 12:50. O femeie din Caracal a sunat la 112, după ce a văzut cum o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-o mașină care s-a îndreptat spre Slatina.

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să identifice autoturismul în trafic, după aproape 10 minute, pe raza orașului Piatra Olt.

În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau 3 bărbați, din județul Dolj și 2 femei, din județul Olt.

Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său.

comunicatul IPJ Olt

Potrivit Mediafax, tânăra urcată cu forța în mașină are 20 de ani. Doi dintre bărbații aflați în autoturism au vârste între 21 și 32 de ani și sunt din localitatea Băilești, județul Dolj.

Surse judiciare au precizat că fata nu ar fi vrut să se căsătorească cu unul dintre bărbații aflați în mașină. Din acest motiv, individul ar fi decis să o răpească.

Toate persoanele aflate în mașină au fost duse la Sediul Poliției pentru audieri.

Citeşte şi:

Cine era militarul român ucis în atentatul din Kabul. Avea 38 de ani și era la a treia misiune în Afganistan

Un militar român a murit azi în Kabul! Explozia a avut loc în zona ambasadelor – VIDEO

Revista Elle Italia, despre documentarul „Colectiv”: „Un rechizitoriu puternic al instituțiilor și al corupției masive din sistemul de sănătate din România”