MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2018 09:17

A fost răpită la 13 ani și ținută captivă timp de 15 ani într-o peșteră! Calvarul prin care a trecut o femeie

Distribuie

O femeie a fost ținută 15 ani captivă într-o peșteră din Indonezia de un șaman care a răpit-o când era doar o fetiță și a făcut-o să creadă că era posedată de spirite rele, scrie BBC News.

Poliția din Sulawesi, Indonezia, a anunțat că a eliberat o femeie de 28 de ani care a fost ținută captivă într-o peșteră timp de 15 ani de un șaman de 83 de ani.

Bărbatul și-a răpit victima când avea doar 13 ani, a dus-o în peșteră și a ținut-o acolo prizonieră, violând-o timp de peste 10 ani.

Potrivit presei locale, omul – numit Jago – era recunoscut în zonă ca un vindecător și lumea credea că are capacitatea de a manevra magia neagră.

În 2003, fata de 13 ani a fost dusă la el pentru a fi tratată chiar de părinții ei. Minora a rămas alături de el o perioadă, iar câteva luni mai târziu a fost dată dispărută.

Șamanul le-a spus părinților că a dus-o la Jakarta și și-a găsit un loc de muncă acolo. Rudele au încercat să o găsească de câțiva ani, dar în cele din urmă au declarat-o dispărută.

Weekendul acesta, după ce au primit un pont, polițiștii au descins la locuința șamanului și după ce au verificat împrejurimile au găsit-o pe tânără într-o peșteră situată în apropiere de locul în care trăia bărbatul.

Imaginile publicate de poliție au arătat că interiorul peșterii era mobilat precar.

Șeful poliției de la Tolitoli M Iqbal Alqudusy a spus că bărbatul a violat fată încă de când avea 13 ani și îi arăta acesteia imagini cu ceea ce el spunea că este un djin care a posedat-o.

„Victima pare să fi fost spălată cu creier, fiindu-i frică să fugă și să se întâlnească cu alți oameni pentru că ea era urmărită de un djin”, a spus un localnic.

Bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare dacă este găsit vinovat de sechestrare și violarea unei minore.


Citește și: Țara din Europa unde amenzile de circulație se calculează în funcție de avere


 

Citește mai multe despre indonezia și peșteră pe Libertatea.

Comentarii