Mergi direct la conținut »
Fetița din Baia Mare ar fi fost ucisă de tatăl ei. Bărbatul a ajuns principalul suspect
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fetița din Baia Mare ar fi fost ucisă de tatăl ei. Bărbatul a ajuns principalul suspect

Fetița din Baia Mare ar fi fost ucisă de tatăl ei. Bărbatul a ajuns principalul suspect

Fetița din Baia Mare ar fi fost ucisă de tatăl ei. Părintele copilei a ajuns să fie princpalul suspect în cazul crimei care a îngrozit întreaga țară.

Bărbatul se află la audieri. Alături de acesta, mai sunt audiați mai mulți adolescenți, care au fost ridicați de polițiști sâmbătă dimineață, notează antena3.ro.

Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre o răsturnare de situație în cazul fetiței ucise și violate cu bestialitate la Baia Mare. Dacă inițial existau indicii potrivit cărora un individ poreclit „Preotul” a ucis-o pe minoră, acum polițiștii și procurorii au realizat portretul robot a criminalului și nu mai puțin de 10 oameni se află în cecul de suspecți, scrie vasiledale.ro.

Anchetatorii așteaptă rezultatele probelor ADN pentru a-l prinde pe cel care a ucis-o pe Estera. Fetița de cinci ani a fost violată și ucisă luni, 30 aprilie, după ce a dispărut de acasă.

sursă foto: vasiledale.ro


Citește și Chinuiți de o boală rară, amiotrofia spinală, adulți și copii așteaptă noul tratament


 

Close
Închide
  Close