Mergi direct la conținut »
Fetița din Dâmbovița a murit sugrumată. Detalii șocante despre ultimele clipe din viața copilei de 11 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fetița din Dâmbovița a murit sugrumată. Detalii șocante despre ultimele clipe din viața copilei de 11 ani

Fetița din Dâmbovița a murit sugrumată. Detalii șocante despre ultimele clipe din viața copilei de 11 ani

Mihaela-Adriana Fieraru, fetița de doar 11 ani care a fost dată dispărută vineri și găsită fără suflare pe un câmp din Dâmbovița, a murit sugrumată. Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez cu antecedente penale, care a plecat din România, relatează Mediafax.

De Răzvan Mihalașcu,

Medicii legiști au stabilit că fetița de 11 ani a avut parte de o moarte violentă.

„Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci strangulării. A fost strangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, au precizat surse judiciare, citate de Mediafax.

Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez de 46 de ani. Acesta a părăsit România, sâmbătă, la bordul unui avion.

Potrivit anchetatorilor, mașina pe care olandezul a închiriat-o a fost în zona localității Gura Șuții, unde a dispărut fetița de 11 ani.

Cetățeanul olandez are antecedente penale, conform Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că în urma reconstituirii traseului că olandezul a condus haotic mașina, acesta fiind „un comportament caracteristic unui pedofil”.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din localitatea Gura Șuții, a fost dată dispărută vineri, după ce nu a mai ajuns acasă de la școală.

Copila a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a precizat duminică faptul că un cetățean străin se numără printre suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Gura Șuții.

Anchetatorii susțin că Mihaela Adriana Fieraru a fost ucisă în aproape 35 de minute de la momentul răpirii.

Close
Închide
  Close