Mergi direct la conținut »
Mihaela, fetița găsită moartă pe un câmp din Dâmbovița, a fost răpită la doar 350 de metri de casă. Ultimele clipe din viața fetiței de 11 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihaela, fetița găsită moartă pe un câmp din Dâmbovița, a fost răpită la doar 350 de metri de casă. Ultimele clipe din viața fetiței de 11 ani

Mihaela, fetița găsită moartă pe un câmp din Dâmbovița, a fost răpită la doar 350 de metri de casă. Ultimele clipe din viața fetiței de 11 ani

Mihaela-Adriana Fieraru, fetița găsită moartă pe un câmp din apropierea localității Gura Șuții din Dâmbovița, a fost răpită la doar 350 de metri de casa părinților ei, relatează DâmbovițaNews.ro.

De Răzvan Mihalașcu,

Copila ar fi fost urcată într-o mașină Volkswagen Tiguan care a fost surprinsă în imagini de camerele de supraveghere în locul în care fetița de 11 ani a dispărut vineri, pe drumul dintre școală și casă, transmite și televiziunea România TV, care a dat publicității imagini cu vehiculul.

Polițiștii care au analizat imaginile au declarat că vehiculul venea dinspre casa fetiței, după ce anterior fusese surprins de camerele de supraveghere că se îndreaptă către locuința acesteia.

Imaginile au fost înregistrate vineri, în jurul orei la care Mihaela-Adriana Fieraru a dispărut.

Mașina a fost reținută de anchetatori. Polițiștii au prelevat probe pentru a se stabili dacă în autoturism poate fi identificat ADN-ul copilei.

Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez, care a plecat din țară, potrivit presei.

El a stat de vorbă cu polițiștii, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere că a trecut prin zonă, însă la acel moment anchetatorii nu aveau suficiente date pentru a lua o măsură împotriva acestuia.

Close
Închide
  Close