Mergi direct la conținut »
Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată

Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată

Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată și o demonstrează în cadrul unui spectacol organizat zilele trecute la Timișoara.

De Livia Lixandru,

Echipa de la Next Star Studio a participat, pe 25 noiembrie, la ediția a XI-a a Festivalului Național “Stele de Mâine” , organizat la Timișoara. Vocile șlefuite de Anca Pârlog au cucerit publicul și juriul și s-au întors la București cu o tolbă de premii.

Fetița medicului Radu Zamfir i-a cucerit pe toți cu vocea ei

Lavinia Zamfir, puștoaica de 11 ani pasionată de muzică și de cărți, a avut un debut spectaculos la primul festival la care a participat: a luat mențiune, la categoria ei de vârstă, cu melodia “Exs & Ohs (Elle King). Elevă în clasa a V-a, Lavinia trăiește departe de lumea virtuală: cântă și în corul Allegretto, ia lecții de pian, de balet, de canto, citește cărți și iubește animalele. Deocamdată, pentru ea, muzica e un hobby, așa cum speră și tatăl ei, cunoscutul chirurg Radu Zamfir, de la Institutul Clinic Fundeni. Însă nu l-ar deranja ca, peste ceva ani, sa se scrie că este ”tatăl celebrei cântărețe Lavinia Zamfir”, scrie Evz.ro. În luna iulie a anului trecut, medicul Radu Zamfir a devenit tată pentru a doua oară.

Citește și

Infractori moldoveni care clonau carduri din România, săltați de polițiștii de la ”Crimă Organizată”! Bandiții scoteau banii din America

Close
Închide
  Close