Mergi direct la conținut »
Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată

Fetița medicului Radu Zamfir, debut spectaculos la 11 ani. Lavinia este foarte talentată și o demonstrează în cadrul unui spectacol organizat zilele trecute la Timișoara.

De Livia Lixandru,

Echipa de la Next Star Studio a participat, pe 25 noiembrie, la ediția a XI-a a Festivalului Național “Stele de Mâine” , organizat la Timișoara. Vocile șlefuite de Anca Pârlog au cucerit publicul și juriul și s-au întors la București cu o tolbă de premii.

Fetița medicului Radu Zamfir i-a cucerit pe toți cu vocea ei

Lavinia Zamfir, puștoaica de 11 ani pasionată de muzică și de cărți, a avut un debut spectaculos la primul festival la care a participat: a luat mențiune, la categoria ei de vârstă, cu melodia “Exs & Ohs (Elle King). Elevă în clasa a V-a, Lavinia trăiește departe de lumea virtuală: cântă și în corul Allegretto, ia lecții de pian, de balet, de canto, citește cărți și iubește animalele. Deocamdată, pentru ea, muzica e un hobby, așa cum speră și tatăl ei, cunoscutul chirurg Radu Zamfir, de la Institutul Clinic Fundeni. Însă nu l-ar deranja ca, peste ceva ani, sa se scrie că este ”tatăl celebrei cântărețe Lavinia Zamfir”, scrie Evz.ro. În luna iulie a anului trecut, medicul Radu Zamfir a devenit tată pentru a doua oară.

Citește și

Infractori moldoveni care clonau carduri din România, săltați de polițiștii de la ”Crimă Organizată”! Bandiții scoteau banii din America

Close
Închide
  Close