Mergi direct la conținut »
Filmul reținerii pedofilului care lucrează la Poliție

Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii într-un lift din cartierul Drumul Taberei, din București, a fost prins de polițiști după ce o colegă a alertat anchetatorii.

Pedofilul a fost dat pe mâna polițiștilor de o colegă de-a sa care duminică, în jurul orei 17.30, a sunat și a spus că bărbatul lucrează în cadrul Poliției Rutiere, fiindu-i coleg.

Din acel moment s-au declanșat verificările, iar luni dimineață, când polițistul s-a prezentat la serviciu, în uniformă, a fost luat de șeful său și condus, fără ca acesta să riposteze, la serviciul Omoruri.

Conform unor surse din cadrul anchetei, în tot timpul în care a lucrat la serviciul de Poliție Rutieră, bărbatul a primit calificative de bine și foarte bine, iar anul acesta urma o nouă testarea psihologică, aceasta efectuându-se din 3 în 3 ani.

Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că “nu toată Poliția este de condamnat”, dar că este vorba de “un sistem vechi și prost gestionat” și că “este nevoie de o reformă adevărată”.

“În cazul de față este vorba de un angajat care lucrează din 1990 în sistem și din 2010 la Brigada Rutieră. Sistemul este vechi și prost gestionat, este nevoie de o reformă adevărată”, afirmă purtătorul de cuvânt al MAI.

“Ministrul i-a cerut șefului Poliției Române să spună cât de riguroase au fost testările la care a fost supus agentul și când a fost efectuată ultima evaluare psihologică a lui”, declară Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.


Citește și: Declarația șocantă a pedofilului din lift în fața polițiștilor: „De ani de zile iubesc copiii”

Close
Închide
  Close