Mergi direct la conținut »
Florin Călinescu, despre Klaus Iohannis: ”Președintele nostru neamț umblă teleleu pe litoral ca aia de închiriază camere la turiști”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Florin Călinescu, despre Klaus Iohannis: ”Președintele nostru neamț umblă teleleu pe litoral ca aia de închiriază camere la turiști”

Florin Călinescu, despre Klaus Iohannis: ”Președintele nostru neamț umblă teleleu pe litoral ca aia de închiriază camere la turiști”

Florin Călinescu a făcut remarci destul de acide la adresa președintelui Klaus Iohannis, mai exact la atitudinea acestuia față de americani.

Florin Călinescu susține că bunicul său a murit de tânăr, pe front, și ce s-a întâmplat atunci nu ar trebui să se mai repede vreodată.

”Să ne înțelegem. Bunicul meu a murit la 30 de ani pe frontul antisovietic. NICIODATĂ nu ar trebui ca ăștia să mai ajungă pe aici.  Să nu uităm însă că mulți alții au pierit aici acasă așteptându-i pe americani.
Acum președintele nostru neamț umbla teleleu pa litoral ca aia de închiriază camere la turiști vorbind patriotic despre necesitatea de a ne apăra de racheti cu rachete ” petriot”.  Aproape 80 de ani le-a luat yankeilor să priceapă că pe banii nostri avem nevoie de marfa lor.
Așadar să ne Deveselim!”, a scris Florin Călinescu, despre Klaus Iohannis, pe pagina lui de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV/ Împăcare istorică în lumea artistică din România. 15 ani nu și-au mai vorbit, iar acum…

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost primit cu onoruri militare, joi, 13 iulie, la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Șeful statului s-a întâlnit cu piloţii români şi englezi din misiunea de Poliţie Aeriană Întărită și a asistat la un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16 şi Eurofighter Typhoon.

Vezi și reacția soției președintelui, la fotografiile acestuia de la baza Kogălniceanu nu a întârziat. Vezi ce a postat Carmen Iohannis pe Facebook.

Close
Închide
  Close