Mergi direct la conținut »
Focuri de armă într-un cimitir din Moreni. Un polițist a fost agresat. De la ce a pornit scandalul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Focuri de armă într-un cimitir din Moreni. Un polițist a fost agresat. De la ce a pornit scandalul

Focuri de armă într-un cimitir din Moreni. Un polițist a fost agresat. De la ce a pornit scandalul

Un polițist a fost nevoit să folosească arma din dotare, după ce a fost agresat într-un cimitir din Moreni, județul Dâmbovița. Oamenii legii au fost alertați de un preot care a fost înjurat de doi scandalagii.

Un bărbat și fiul acestuia s-au luat la ceartă cu un preot în cimitirul din Moreni. Părintele a fost cel care a sunat la 112. Polițiștii care au intervenit la fața locului au fost agresați de scandalagii.

„În timp ce încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, l-a agresat pe unul dintre polițiști. Aceștia au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze și să fie conduși la sediul poliției. Fiind atacat din spate inițial, agentul de poliție a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a cauza victime sau pagube materiale, reușind imobilizarea celor doi agresori”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Mai multe echipaje de poliție au fost chemate la cimitir, iar cei doi bărbați au fost duși la sediul Poliției pentru audieri.

Cercetați pentru ultraj, indivizii se află la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pt dispunerea unei măsuri preventive.


Citește și FOTO & VIDEO | România a învins fără drept de apel Norvegia, la Euro 2018 de handbal feminin. Cadou de Moș Nicolae. Dumanska, fenomenală


 

Close
Închide
  Close