12 Oct. 2017 23:15

Foloseşte ambulanţa pe post de taxi. Deşi nu are nicio problemă medicală, merge aproape zilnic la oraș cu salvarea

Distribuie

Un tânăr de 30 de ani din Cozmeşti, comună aflată la 15 kilometri de Pașcani, foloseşte ambulanţa pe post de taxi.

Deși este evident că un are probleme de fiecare dată când solicită ambulanță, tânărul şi-a făcut un obicei din a solicita ajutorul medicilor din Paşcani.

Ultima sa ispravă, miercuri seară, atunci când Florin Coniac a sunat la 112 şi a declarat că se simte rău şi vrea să meargă la spital. Conform procedurii, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă din Paşcani a fost trimis la solicitare, notează newspascani.com. Bărbatul îi aştepta pe medici în stare de ebrietate şi foarte vesel.

„Avem un pacient – client vechi pe care îl aducem aproape zilnic, cel mult la 3 zile. Prezintă etilism acut şi spune că vrea să ajungă la spital. Noi îl transportăm în Compartimentul de Primiri Urgenţe, acolo unde el refuză orice tratament şi pleacă. Din păcate nu este singurul caz de acest gen”, a precizat medicul Petronela Luca de la Serviciul de Ambulanţă din Paşcani.

Bucuros că a fost plimbat, tânărul a coborât din Ambulanţă, a scos telefonul şi a început să asculte manele. Ba mai mult, pentru a se simţi bine, a cerut doi lei să-şi ia o bere de la non stop, mai precizează sursa citată.


Citește și: Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii