Silvio Berlusconi și Veronica Lario s-au despărțit în 2009, după ce fostul premier a mers la aniversarea de 18 ani a unui model. Ea a spus că nu poate să rămână “alături de un bărbat care frecventează minore”. Imediat a început și lupta pentru avere, implicit pensie alimentară.

În 2012, pensia alimentară a fost stabilită la 3 milioane de euro pe lună. În 2013, pensia alimentară a fost redusă la 1,4 milioane de euro. Silvio Berlusconi s-a plâns că suma este în continuare prea mare. Acum, o instanță din Milano i-a dat dreptate. Mai mult, tribunalul a anulat în întregime această pensie, anunțând că Veronica Lario este suficient de bogată pentru a se întreține. Averea acesteia se ridică la 16 milioane de euro. Ea deține și mai multe depozite, precum și bijuterii și afaceri în imobiliarea.

Astfel, Veronica Lario va trebui să-i returneze fostului premier italian suma de 60 de milioane de euro. Silvio Berlusconi este în topul celor mai bogați italieni, clasându-se pe poziția 5. Potrivit revistei Forbes, averea sa este estimată la aproximativ 7 miliarde de dolari.

El a cunoscut-o pe Veronica Lario în 1980, în culisele unui teatru din Milano, unde aceasta lucra. S-au căsătorit în 1990, iar mariajul lor s-a încheiat după 22 de ani. În 2007, Veronica Lario a cerut ca Silvio Berlusconi să-i ceară scuze în mod public, pe prima pagină a ziarului La Repubblica, pentru că a flirtat cu alte femei. Doi ani mai târziu, în 2009, ea a intentat divorțul.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Viața lui Silvio Berlusconi, care a fost de patru ori premierul Italiei și este liderul partidului Forza Italia, a fost marcată de scandaluri sexuale și financiare. El a fost condamnat pentru fraudă fiscală, în 2013. În 2015, a fost achitat într-un proces în care era acuzat că a întreținut relații sexuale cu o prostituată minoră, în celebrul dosar numit “bunga bunga”. În prezent, Silvio Berlusconi (81 de ani) este logodit cu Francesca Pascale, în vârstă de 32 de ani.


Citește și: STUDIU. Cum cheltuiesc românii banii în funcție de meserii: Profesorii și medicii sunt “mână spartă”, polițiștii și pompierii sunt cei mai chibzuiți


Foto: EPA/Arhivă

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare