De Andreea Radu, Adriana Oprea,

UPDATE 15:05: Două dintre prietenele Luizei Melencu au fost audiate de anchetatori. Alina, una dintre ele, a declarat pentru Libertatea după ce a ieșit de la IPJ Dolj că anchetatorii i-au arătat un cercel și un lănțișor.

„Era un cercel mic și negru, Luiza nu avea așa ceva. Dar lănțișorul seamănă cu al ei. Avea unul la fel, cu trei inimioare prinse de el. Pe ăsta care mi l-au arătat nu erau inimioare”, spune Alina.

Mama și bunicul Luizei sunt în sediul IPJ de la ora 10:00. Prietenul Luizei, Alex, este de la ora 13:00 înauntru. Este prima oară de la dispariția fetei, din aprilie anul acesta, când el dă declarații în fața anchetatorilor.


„Sunt pentru prima dată audiat. (…) Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd și eu despre ce e vorba aici. Acum 2-3 zile am primit o citație să vin aici.(…) O să le spun tot ce ştiu”, a declarat fostul iubit al Luizei Melencu, potrivit Mediafax.

Tânărul a povestit că în seara de 13 aprilie a vorbit cu Luiza, iar dimineața a încercat să o sune, dar fata nu a răspuns.

„A doua zi am încercat să sun, m-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde, m-am îngrijorat(…). La 2 dimineața o sunau numere private, dar na…asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Cu vreo 3 luni înainte să se întâmple chestia asta.(…) Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni”, a mai spus fostul iubit al Luizei.

Procurorii DIICOT audiază, luni, mai multe persoane în cazul Caracal, printre care mama Luizei Melencu, fostul iubit al tinerei, dar și una dintre colegele fetei.

Recent, procurorii au anunțat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a avut un complice în cazul agresării Luizei Melencu. Ștefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat-o pe tânără.

Citeşte şi:

Monica Melencu, primită de un consilier la Cotroceni. Mama Luizei: „M-a afectat discuția, chiar am plâns”

Gheorghe Dincă a recunoscut, în fața anchetatorilor, că le-a omorât în bătaie pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Adriana Nedelea LA FIX | Dan Antonescu, specialist criminolog, despre noul suspect în cazul Caracal: „Acum există o persoană care îl poate contrazice pe Dincă”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur