Mergi direct la conținut »
Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, condamnat la închisoare după un accident mortal
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, condamnat la închisoare după un accident mortal

Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, condamnat la închisoare după un accident mortal

Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, a fost condamnat ieri la 1 an şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Craiova și nu este definitivă.

De Elena Alexandru,

În data de 8 ianuarie, 2014, Silviu Lung (foto), fostul portar al Naţionalei de fotbal 0-297195-silviu_lung.jpga României a fost implicat, într-un grav accident rutier în judeţul Dolj, în urma căruia un om şi-a pierdut viaţa. Accidentul în care au fost implicate două maşini – la volanul uneia dintre ele aflându-se Silviu Lung – a avut loc în localitatea Radovan, din apropriere de Craiova.

Conform celor declarate de martori, una dintre maşini – din primele informaţii, se pare că e vorba de cea condusă de Lung – a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un alt automobil. Fostul portar al naţionalei a fost transportat de urgenţă la spitalul din Craiova, acesta fiind conştient. Imediat, la Spitalul de Urgenţe din Craiova au sosit soţia şi fiul acestuia.

Şoferul celeilalte maşini a decedat pe loc, iar alţi doi pasageri au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Close
Închide
  Close