Mergi direct la conținut »
Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, condamnat la închisoare după un accident mortal
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, condamnat la închisoare după un accident mortal

Fostul portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, a fost condamnat ieri la 1 an şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Craiova și nu este definitivă.

De Elena Alexandru,

În data de 8 ianuarie, 2014, Silviu Lung (foto), fostul portar al Naţionalei de fotbal 0-297195-silviu_lung.jpga României a fost implicat, într-un grav accident rutier în judeţul Dolj, în urma căruia un om şi-a pierdut viaţa. Accidentul în care au fost implicate două maşini – la volanul uneia dintre ele aflându-se Silviu Lung – a avut loc în localitatea Radovan, din apropriere de Craiova.

Conform celor declarate de martori, una dintre maşini – din primele informaţii, se pare că e vorba de cea condusă de Lung – a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un alt automobil. Fostul portar al naţionalei a fost transportat de urgenţă la spitalul din Craiova, acesta fiind conştient. Imediat, la Spitalul de Urgenţe din Craiova au sosit soţia şi fiul acestuia.

Şoferul celeilalte maşini a decedat pe loc, iar alţi doi pasageri au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Close
Închide
  Close