De Mihai Toma,

Contactat de Libertatea în această dimineață, ministrul Ionuț Stroe a confirmat că a dispus măsuri, iar consilierul Cristian Ghiță a explicat că primele concluzii ale controlului vor fi anunțate până la finalul săptămânii.

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Controlul demarat această dimineață vizează verificarea punerii în aplicare a Hotărârii de Guvern 1072/ 2009, dar și verificarea activității manageriale și a condițiilor în care își desfășoară activitatea angajații structurii, antrenorii și sportivii CS Petrolul Ploiești.

HG din 2009 dădea clădirea Primăriei Ploiești, cu obligația de a o moderniza într-o perioadă de doi ani. Dacă renovarea clădirii nu se făcea, aceasta revenea în administrarea MTS.

Au trecut nouă ani, nimeni nu a făcut nimic, iar scheletele au început să iasă, pur și simplu, din dulapuri!

Octavian Bellu a vorbit despre clubul care a lansat campioni mondiali și a fost lăsat în paragină: ”Dacă se duce Sanepidul acolo, ar interzice să mai intre cineva în acea sală”

Adrian Dobre, actualul primar al Ploieștiului, a comentat și el situația de la sala de gimnastică: ”Ministerul nu vrea să ne cedeze terenul, nu avem cum să investim”

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Libertatea a vorbit și cu Iulian Bădescu, 45 de ani, edil al orașului între 2012 și 2015.

Personal, am discutat la Guvern situația clubului. Și nu doar o dată, ci de mai multe ori. Am insistat să preiau eu cu totul CS Petrolul Ploiești, și spații, și teren, doream să-l unesc cu CSM, structura sportivă a administrației locale, și să fac o grupare puternică. Doar așa aș fi putut renova totul! Nu s-a dorit cedarea terenului de către cei din minister.

Iulian Bădescu:

În acest moment, CS Petrolul are în jur de 400 de sportivi, 200 dintre ei fiind legitimați. De la MTS primește anual în jur de 300.000 de lei, bani cu care sunt plătiți cei 29 de angajați (inclusiv antrenorii), utilitățile, și se asigură pregătirea participare sportivilor la competiții.

CS Petrolul Ploiești are secții de gimnastică, lupte, box, scrimă, ciclism, radioamatorism etc.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult