De Cristian Anton,

”Trebuie să facem absolut orice astfel încât activitatea sportivă a copiilor să se desfășoare în condiții normale”, a declarat primarul Adrian Dobre.

”În 2009 s-a dat o Hotărâre de Guvern proastă, prin care primăria a rămas proprietara clădirii, iar Ministerul Tineretului și Sportului proprietarul terenului. Așa se făceau lucrurile prost atunci”, a declarat pentru Adriana Nedelea LA FIX primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Edilul spune că, în aceste condiții, îi este imposibil să reabiliteze sala, deși municipalitatea are ”disponibilitatea necesară”.

”S-au făcut mai multe solicitări la Ministerul Tineretului și Sportului pentru a ne preda și terenul, pentru că altfel nu avem cum să investim. Cei de la minister nu vor însă să ne predea terenul respectiv”, a precizat primarul Dobre.

În paralel, Corpul de Control al MTS se află la Ploiești pentru a verifica situația clubului sportiv.

Cristian Ghiță, consilierul ministrului, a spus pentru Libertatea: ”Prioritatea este să găsim soluții pentru sportivi”.

”Nu vrem să tăiem capete, ci să identificăm problemele, iar până la sfârșitul săptămânii să avem și concluziile raportului”, a mai declarat Ghiță.

Sportivii de la CS Petrolul Ploiești sunt umiliți de ani de zile de autorități, din cauza cărora sala de gimnastică a ajuns un pericol pentru sănătate.

Citeşte şi:

Vorbești rumañol? Lingvist: “Românii din Spania creează o nouă limbă latină”

STENOGRAME. Cum să truchezi o licitație de 1,5 miliarde de lei pentru garnituri de metrou pe magistrala Drumul Taberei și să scapi fără închisoare!

Ce se întâmplă în Albania după cutremurul devastator. Reporterul Libertatea dă detalii de la fața locului

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații