Mergi direct la conținut »
Cum se „reface” Gabriela Firea după eșecul din ședința PSD. Fotografia publicată în urmă cu câteva ore
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cum se „reface” Gabriela Firea după eșecul din ședința PSD. Fotografia publicată în urmă cu câteva ore

Cum se „reface” Gabriela Firea după eșecul din ședința PSD. Fotografia publicată în urmă cu câteva ore

Gabriela Firea a pierdut lupta împotriva lui Liviu Dragnea, vineri, zi în care liderul PSD a primit un nou vot de încredere în cadrul partidului. La o zi după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, primarul Capitalei se „reface” în mijlocul familiei sale.

Sâmbătă, Firea a apublicat o fotografie în care apare alături de Florentin Pandele, soțul ei și totodată primarul din Voluntari, și cei doi copii ai lor. „Ziua intergalactică a pupicilor”, a scris Firea, în dreptul fotografiei.

În ultima perioadă, Gabriela Firea s-a remarcat ca unul din cei mai mari contestatari ai lui Liviu Dragnea, cerându-i acestuia să facă un pas înapoi și acuzându-l că el este cel care a blocat proiectele Primăriei Capitalei. Firea a fost și unul din semnatarii unei scrisori deschise în care a cerut demisia liderului PSD. Însă vineri, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD, Firea a pierdut bătălia cu Liviu Dragnea, care a obținut un nou vot de încredere. Mai exact, 55 de oameni au votat pro-Dragnea, în timp ce numai 8 i-au cerut să facă un pas înapoi.


CITEȘTE ȘI: VIDEOREPORTAJ/ Liviu Dragnea a pus PSD pe ”șpicăr”. Ce nu s-a văzut de la ”marele puci”

Close
Închide
  Close