MENIU CAUTĂ

FOTO/ Piloții Cornel Marinescu și Sorin Bochiș au zburat în tandem, la Tuzla, cu două săptămâni înainte de tragedia din Suceava

Distribuie

Piloții Cornel Marinescu și Sorin Bochiș au zburat în tandem, la Tuzla, cu două săptămâni înainte de tragedia din Suceava. S-a întâmplat în cadrul festivalului aviatic Aeromania 2018, care a avut loc pe Aeroportul "Alexandru Podrogeanu" din Tuzla. 

Imaginile surprinse de fotograful Zeki Uysal arată acrobațiile spectaculoase pe care cei doi piloți ai formației ASALT din Timișoara le-au făcut la manșa avioanelor Steen Skybolt.

Fotografii: Zeki Uysal

Două săptămâni mai târziu, s-a întâmplat tragedia. În timpul unui zbor de antrenament, înaintea show-ului aviatic din Suceava, avioanele piloților Cornel Marinescu și Sorin Bochiș s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit. Cornel Marinescu a fost găsit inconștient la locul accidentului și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia. Sorin Bochiș a fost grav rănit, fiind internat în spital, în comă.


CITEȘTE ȘI: 

VIDEO/ Ce acrobații făceau Cornel Marinescu și Sorin Bochiș, piloții implicați în accidentul aviatic din Suceava

Citește mai multe despre cornel marinescu, sorin bochis, Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! și Suceava pe Libertatea.

Comentarii