Mergi direct la conținut »
VIDEO | Poza înfiorătoare cu o fetiță care urma să înceapă clasa a 4-a. Peste 10 minute de la realizarea imaginii a murit într-un accident
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Poza înfiorătoare cu o fetiță care urma să înceapă clasa a 4-a. Peste 10 minute de la realizarea imaginii a murit într-un accident

VIDEO | Poza înfiorătoare cu o fetiță care urma să înceapă clasa a 4-a. Peste 10 minute de la realizarea imaginii a murit într-un accident

O fetiță în vârstă de 9 ani a pozat pentru a celebra prima ei zi de școală din clasa a 4-a, pe care urma să o înceapă a doua zi, iar peste 10 minute de la realizarea imaginii, ea a murit într-un accident șocant.

Payton Crustner a zâmbit în fotografia care dă fiori reci. Imaginea a fost făcută la ora 07:00, iar peste 16 minute salvatorii erau sunați să intervină în cazul unui accident înfiorător în care a fost implicată mașina în care se afla alături de mama ei și fratele ei.


Payton purta doar partea de jos a centurii de siguranță, când mama ei a încercat să evite o mașină care se afla în trafic, iar mașina s-a răsturnat, scrie Metro.

Moartea fetiței a fost pronunțată pe loc de medici. Fratele fetiței a fost și el rănit grav în accidentul auto, iar acum se află la terapie intensivă.

”Am primit o veste devastatoare. O prietenă a fost implicată într-un accident auto care i-a ucis fiica, iar fiul ei este în stare gravă”, a scris LeAndria Starr, o amică de-ale femeii.

Polițiștii spun că acest caz ar trebui să le amintească șoferilor să poarte mereu centura de siguranță.


CITEȘTE ȘI: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


FOTO: GoFoundMe

 
 
Close
Închide
  Close