Mergi direct la conținut »
VIDEO&FOTO/ Traficul rutier spre Vama Albița, închis din cauza viscolului puternic. Vizibilitatea este sub 50 de metri Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO&FOTO/ Traficul rutier spre Vama Albița, închis din cauza viscolului puternic. Vizibilitatea este sub 50 de metri

VIDEO&FOTO/ Traficul rutier spre Vama Albița, închis din cauza viscolului puternic. Vizibilitatea este sub 50 de metri

Drumul european E581 a fost blocat, vineri, între municipiul Huși și Vama Albița, cel mai mare punct terestru de trecere a frontierei din România, din cauza ninsorilor și a vântului foarte puternic, care reduc vizibilitatea sub 50 de metri.

De Theodor Istrate,

Decizia a fost luată de către autorități după ce, într-o primă fază, traficul fusese restricționat pentru mașinile cu tonaj peste 3,5 tone.

„Din cauza viscolului, este, practic, imposibil de intervenit. Până nu se oprește vântul puternic, nu are rost sa riscăm și să punem în pericol viața oamenilor”, a declarat, vineri, pentru Libertatea subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan.

Șoferii și pasagerii mașinilor rămase în Vama Albița din cauza blocării drumului european E 581 pe sectorul spre Huși primesc ceai cald de la polițiștii de frontieră.

„S-au făcut 30 de litri și s-au împărțit ocupanților celor aproximativ 40 de autovehicule aflate în Albița”, a declarat, vineri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mitică.

Tot în județul Vaslui, șapte drumuri județene sunt înzăpezite, iar traficul pe DN 2F, între Vaslui și Bacău, este restricționat pentru TIR -uri.

Citește și: Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic

 
 
Close
Închide