Mergi direct la conținut »
FOTO | Un preot în stare de ebrietate a fost pus de săteni lângă un sicriu și cărat într-o remorcă până la cimitir
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un preot în stare de ebrietate a fost pus de săteni lângă un sicriu și cărat într-o remorcă până la cimitir

FOTO | Un preot în stare de ebrietate a fost pus de săteni lângă un sicriu și cărat într-o remorcă până la cimitir

Imaginea care surprinde un cortegiu funerar dintr-un orăşel din Serbia a ajuns virală pe internet. Un preot a consumat alcool înainte de slujba de înmormântare, drept urmare el a fost cărat cu remorca până la cimitir.

Scena parte desprinsă dintr-un film tragico-comic, dar este o întâmplare reală care a fost făcută cunoscută de un internaut care a participat la înmormântare în Smederevo, Serbia.

Preotul apare întins lângă sicriul cărat de săteni cu o remorcă trasă de tractor. Cel care a postat imaginile pe Facebook susține că ambii ocupanți ai remorcii dorm. Unul somnul de veci, altul somnul de vecie, potrivit slavorum.org.

Se pare că preotul de origine sârbă ar fi adormit după ce a consumat o cantitate mare de alcool. Pentru a a ajunge la cimitir, acolo unde trebuia să țină slujba de înmormântare, sătenii l-au urcat pe bărbat în remorcă, lângă sicriu și l-au lăsat să doarmă până au ajuns la cimitir. Acolo preotul s-a trezit și a ținut slujba.

Preot cărat în remorcă (foto slavorum.org)

Preot cărat în remorcă (foto slavorum.org)

O publicație din Serbia a încercat să verifice povestea, dar s-au lovit de un zid de tăcere din partea sătenilor. Nimeni nu a confirmat, dar nici nu au contestat veridicitatea faptelor.

 

 


EXCLUSIV/Povestea din spatele unui videoclip ”fenomen”, cu milioane de vizualizări: “Generația 99”, doi liceeni și gașca lor din Focșani


 

 
 
Close
Închide