Mergi direct la conținut »
Fotografia unei femei arestate în Statele Unite a ajuns virală. Polițiștii n-au mai văzut un asemenea tatuaj
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Fotografia unei femei arestate în Statele Unite a ajuns virală. Polițiștii n-au mai văzut un asemenea tatuaj

O femeie din statul american Ohio, care a fost arestată, a stârnit controverse mai mult datorită felului în care arată decât pentru infracțiunea de care este acuzată.

Femeia se numește Alyssa Zebrasky și a fost arestată, fiind acuzată că a furat dintr-un magazin Walmart.

Tânăra a fost fotografiată în arestul poliției, iar imaginea a captat imediat atenția publică, datorită tatuajelor pe care ea le are pe față. Alyssa Zebrasky ar avea tatuată pe frunte o pânză de păianjen, iar pe restul feței are desenate contururile unui craniu, notează Fox News.

Femeia și-a făcut tatuaje inclusiv pe ochi, pleoape și pe buze.

Tânăra de 27 de ani a fost dusă în arestul poliției din comitatul Mahoning, unde a fost percheziționată. Polițiștii au găsit asupra ei un ac hipodermic și „un mic pachet care conținea metamfetamină.

Fotografia unei femei arestate în Statele Unite a ajuns virală

Așa arăta tânăra în 2012, înainte de a-și face tatuajele pe față

Aceasta este a doua oară când Alyssa Zebrasky ajunge în spatele gratiilor. Ea a mai fost arestată în noiembrie, după ce a fost urmărită de polițiști.

Află povestea lui Shaun Williams, americanul care își face doctoratul în muzică lăutărească și cântă într-un taraf românesc

sursă foto: Twitter


Citește și Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”


 

Close
Închide
  Close