MENIU CAUTĂ

Fotografii cu Vladimir Putin în ipostaze inedite – GALERIE FOTO

Distribuie

Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, având o imagine de lider dur. Cu toate acestea, președintele rus a fost suprins nu de puține ori în ipostaze inedite - alături de animale, la bustul gol, în timp ce se joacă hochei. 

Vladimir Putin candidează pentru un nou mandat de președinte, în cadrul alegerilor prezidențiale din Rusia, care se desfășoară pe 18 martie. În fiecare zi, până la deschiderea urnelor, Libertatea.ro vă prezintă un material despre viața și ascensiunea la putere a liderului de la Kremlin, precum și detalii despre acest scrutin.

Vladimir Putin deține puterea în Rusia de 18 ani. Fost spion de renume, apoi înalt funcționar, el a avut o ascensiune-fulger, conducând cu o mână de fier Rusia. Nu de puține ori, însă, acesta a fost protagonistul unor momente inedite, care au avut ca principal scop creșterea popularității sale. Vă prezentăm mai jos cele mai inedite ipostaze în care a fost fotografiat liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin, alături de căței

Vladimir Putin iubește câinii. Este un lucru cunoscut. El a fost fotografiat în repetate rânduri alături de aceste animale și chiar a primit căței cadou din partea altor președinți. Mai precis, președintele din Turkmenistan i-a oferit, anul trecut, un cățel cu ocazia zilei de naștere a liderului rus.  În 2010, Vladimir Putin a primit un alt cățel din partea premierului bulgar de atunci, pe care l-a numit Buffy. Iar în 2012, el a primit și un pui de Akita din partea unui oficial japonez. Să nu îl uităm nici pe Konni, labradorul negru, care era aproape mereu alături de Vladimir Putin, fiind primit în 1999.

Vladimir Putin, la bustul gol

Liderul rus se menține într-o formă fizică de invidiat și nu se teme să arate acest lucru. El a fost chiar recent fotografiat la bustul gol, atunci când s-a scăldat în apele înghețate ale unui râu cu ocazia Bobotezei. Nu a fost, desigur, prima oară când Vladimir Putin a fost surprins la bustul gol. Același lucru s-a întâmplat și când a fost la pescuit, dar și când a mers să călărească.

Vladimir Putin, un fan împătimit al hocheiului

Liderul rus este cunoscut și pentru faptul că practică sport. El joacă adesea hochei alături de vedetele echipei naționale ale Rusiei, precum și alături de alți oficiali ruși. Nu doar că joacă, ci și înscrie. Periodic sunt organizate astfel de partide de hochei, în care Vladimir Putin își arată priceperea.

Alte ipostaze inedite

Foto: Hepta/EPA

Citește mai multe despre Vladimir Putin și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii