MENIU CAUTĂ
09 Oct. 2018 22:00

FOTO & VIDEO: Un român ne-a trimis imagini incredibile surprinse înaintea unei furtuni din Florida

Distribuie

Un român din Statele Unite ne-a trimis mai multe imagini uimitoare surprinse înaintea ca uraganul Michael să lovească statul Florida.

Imaginile au fost filmate la Miramar Beach, Destin, Pensacola, iar oamenii din zonă au fost evacuați.

De altfel, autoritățile au mai ordonat și evacuarea locuitorilor din mai multe orașe aflate în nord-vestul statului Florida.

Rick Scott, guvernatorul din Florida, a decretat stare de urgenţă în peste 20 de oraşe din nord-vestul statului şi a anunţat că numărul zonelor evacuate este posibil să crească. Peste 5.000 de soldaţi au fost mobilizaţi pentru a interveni în caz de nevoie, scrie Time.

”Statul nostru înţelege cât de serioasă este vremea tropicală şi cât de devastator poate fi orice uragan din furtună tropicală”, a indicat guvernatorul în cadrul unui comunicat.

Uraganul Michael este încadrat la categoria 2, dar reprezentanții Centrului Național pentru Uragane (NHC) au avertizat că acesta ar putea fi încadrat zilele următoare la categoria 3. Fenomenul este însoțit de vânt care suflă cu până la 160 km/h, conform NHC.

Uraganul Michael a mai trecut duminică și luni dimineață pe lângă mai multe regiuni din Mexic și Cuba.


CITEȘTE ȘI: VIDEO / Poveste emoționantă după un accident pe Valea Oltului. Stăpânul și câinele s-au reîntâlnit după cinci săptămâni și …au plâns amândoi!


 

Citește mai multe despre florida, imagini și roman pe Libertatea.

Comentarii