Mergi direct la conținut »
Răsturnare de situație în cazul tinerei care a fost găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria a fost ucisă și abandonată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Răsturnare de situație în cazul tinerei care a fost găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria a fost ucisă și abandonată

Răsturnare de situație în cazul tinerei care a fost găsită moartă într-o pădure din Caraș. Anamaria a fost ucisă și abandonată

Medicii legiști și procurorii care investighează moartea tinerei de 29 de ani susțin că Anamaria Suru a fost ucisă și abandonată în pădurea Secu, din apropiere de Reșița. Acum, anchetatorii fac cercetări pentru a afla cine i-a curmat viața femeii.

De Răzvan Mihalașcu,

Criminaliștii care anchetează cazul tinerei care a fost găsită moartă în pădurea Secu au descoperit ce s-a întâmplat cu Anamaria Suru în ultimele ei clipe din viață.

După examinarea trupului nensuflețit al femeii, anchetatorii au ajuns la concluzia că Anamaria Suru a fost omorâtă și abandonată în pădurea din Secu.

„Din datele şi probele existente la acest moment, rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, conform observator.tv.

Polițiștii și procurorii sunt acum în căutarea suspectului sau a suspecților care au ucis-o pe tânăra de 29 de ani.

Anamaria Suru venise din Italia de doar câteva zile, pentru a petrece Paștele împreună cu familia și prietenii ei.

Anamaria Suru a fost găsită moartă în pădure

Joi seara, Anamaria a plecat de acasă cu mașina. Rudele au alertat Poliția, după ce fata nu s-a mai întors.

Luni, trupul Anamariei a fost descoperit pe un drum forestier dintr-o pădure situată la trei kilometri de ieșirea din Reșița, spre localitatea Secu. În apropierea cadavrului a fost găsită și mașina fetei.

Pe trupul însuflețit, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, precum și câteva răni la mâini.

Anamaria Suru locuia şi lucra ca hairstylist în Italia, iar săptămâna trecută s-a întors acasă, la Reşiţa, pentru sărbătorile de Paște.


Citește și:

Cum a descoperit o mamă că a fost căsătorită cu un violator în serie. Tatăl îi spunea fiicei sale că abuzurile sexuale sunt pedepse pentru notele mai mici de la școală! Instanța a decis că poate fi judecat în libertate


 

Close
Închide
  Close