Mergi direct la conținut »
Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat la Timișoara. Starea lui Mihai Rădoi este în continuare gravă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat la Timișoara. Starea lui Mihai Rădoi este în continuare gravă

Fratele lui Mirel Rădoi a fost operat la Timișoara. Starea lui Mihai Rădoi este în continuare gravă

Mihai Rădoi, fratele mai mic al selecționerului naționalei de tineret Mirel Rădoi, a fost transferat, marți seara, la Spitalul Județean Timișoara. Medicii l-au operat, însă starea bărbatului este în continuare gravă.

De Răzvan Mihalașcu,

Fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat, marți seara, de la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, la Spitalul Județean Timișoara. Familia a solicitat ca Mihai Rădoi să fie internat pe Secția de Politraumatologie

Medicii l-au operat de urgență pentru a-i fixa bazinul, în așa fel încât să nu mai sângereze.

„Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici şi s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenţia, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, a explicat directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara, Daniela Radu, pentru Mediafax.

În cazul în care vor apărea complicații, Mihai Rădoi ar putea fi supus și altor intervenții chirurgicale.

„Pacientul avea hematoame, a avut ruptură de ficat, avea mai multe probleme, iar dacă se mai complică, sigur că trebuie reintervenit. Nu putem anticipa complicaţiile, pacientul este bine investigat şi tratat, tot ce se poate se face aici. Dar la conglomeratul de leziuni pe care le are, asocierea de leziuni, nu putem să fim foarte optimişti”, a precizat directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara.

Fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuiește în Drobeta Turnu Severin. Potrivit apropiaților, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj. De asemenea, Mihai Rădoi s-ar afla în divorț și avea o relație tensionată cu soția sa.

sursă foto: Facebook

 


Citește și:

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă


 

Close
Închide
  Close