Mergi direct la conținut »
Fuzelajul avionului prăbuşit în Indonezia a fost localizat în mare. Aproape 200 de oameni erau la bordul aeronavei Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Fuzelajul avionului prăbuşit în Indonezia a fost localizat în mare. Aproape 200 de oameni erau la bordul aeronavei

Fuzelajul avionului prăbuşit în Indonezia a fost localizat în mare. Aproape 200 de oameni erau la bordul aeronavei

O echipă de căutare și salvare a localizat o parte din avionul companiei Lion Air care s-a prăbușit luni, în mare, având la bord 189 de persoane. Anunțul a fost făcut de comandantul forțelor armate din Indonezia.

„Credem cu tărie că am găsit o parte din fuzelajul JT610 „, a declarat Hadi Tjahjanto pentru TV One, făcând referire la zborul operat de transportatorul naţional indonezian, conform Agerpres.

Oficialul indonezian a menționat că echipa de căutare urmează să confirme dacă este vorba, într-adevăr, despre fuzelaj avionului.

Intrat în serviciu în urmă cu câteva luni, avionul Boeing 737 MAX 8 al companiei low-cost Lion Air s-a prăbușit, luni, în Marea Jawa, după ce a dispărut de pe radare, la 12 minunte de la decolare de pe aeroportul din Jakarta, capitala Indoneziei. Anchetatorii au stabilit că avionul Lion Air prăbușit în Indonezia avea probleme la motor dinainte.

sursă foto: North Photo


Citește și FOTO&VIDEO / Marșul chitarelor, pe muzica durerii. Sute de oameni au adus un omagiu celor care au murit în Colectiv. Părinții și-au înăbușit durerea: „Vrem să se facă dreptate”


Close
Închide
  Close