Ce a ieșit a pus în încurcătură cinci oameni care s-au chinuit să desfacă acea cutie de carton, învelită în două rânduri de bandă adezivă.

Cutia de carton era murdară!

Jurnalistul Felix Damian a postat un film cu momentul. Pe imagini se vede că a fost nevoie ca mai mulți oameni să se lupte cinci minute să deschidă cadoul. Iar cutia în care a fost împachetată era murdară și „bandajată” din belșug cu bandă adezivă.

„Firea la Madrid! 5 oameni se luptă cu o cutie de carton. Gafă diplomatică la Madrid! AGAIN! 5 oameni s-au chinuit aproape 2 minute ca să desfacă un cadou pentru primarul Madridului, Manuela Carmena. Obiectul de artă (o vază) oferit de primarul Gabriela Firea era învelit în două rânduri de hârtie, care acoperea o cutie urâtă de carton, murdară şi lipită cu bucăţi de bandă adezivă”, a scris Felix Damian pe Facecook.

Firea n-a vrut presa la eveniment și a făcut scandal când a văzut că ordinul nu i-a fost respectat.

„Şi asta nu e tot! Pare incredibil pentru o ţară europeană ca România, dar şeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa, adică pe subsemnatul şi pe Annamaria Damian. Să se ştie! Nu ne-a chemat nimeni!

Am aflat noi, în ciuda eforturilor Ambasadei de a ne ascunde orice activitate de interes public în care sunt implicate autorităţile României! (…)

Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedeşte încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenţei şi cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare”, a mai spus jurnalistul.

„Băieţi… Veniţi un băiat”

Manuela Carmena s-a chinuit să desfacă pachetul. N-a reușit. În ajutorul ei a sărit și Gabriela Firea. Nici ea nu i-a dat de cap și a chemat ajutoare. „Băieţi… Veniţi un băiat”, a spus, agitată, Firea. Consilierul general ALDE, Tudor Ionescu, care a făcut parte din delegaţia română la Madrid a intervenit și el.

Patru persoane au reuşit să desfacă cutia, iar o a cincea a adunat de pe masă resturile de ambalaje.

„E frumoasă”, a spus, de complezență, primarul Madridului după ce a văzut vaza.


VIDEO/ Florin Busuioc a fost adus la un spital din București cu un elicopter SMURD. Primele imagini cu actorul înainte de a fi urcat în elicopter

Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. „A contat enorm”

Caz emoționant! S-a trezit după 12 ani din comă. Cine a fost alături de el zi și noapte

 

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi