MENIU CAUTĂ

Gabriela Firea despre episodul de pe Arena Națională: „Cum să scrii că a fost huiduită Simona Halep”

Distribuie

Gabriel Firea a comentat momentul în care a fost huiduită pe Arena Națională atunci când a urcat pe scenă alături de Simona Halep. Ea susține că postările de pe paginile de Facebook ale unor filiale PSD din țară au fost avut scopul de a-l pune într-o lumină pozitivă pe Liviu Dragnea și mitingul PSD din Piața Victoriei.

Într-o intervenție telefonică la România TV, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a vorbit despre momentul când a urcat alături de Simona Halep pe scena amenajată pe Arena Națională pentru a-i oferi proaspetei câștigătoare a Roland Garros cheia orașului București și a fost huiduită de mulțime.

Ea a adus în discuție postările de pe paginile de Facebook ale unor filiale PSD din țară în care se spunea că Simona Halep a fost cea huiduită. „Cum să scrii așa ceva, că a fost huiduită Simona Halep și nu eu?”, a declarat primarul Capitalei.

”Vă amintiți momentul Arena Națională- Simona Halep. A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenționat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, așa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu să am și mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul și să comunicăm că nu eu am fost huiduită de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea să se perpetueze și să fiu pusă in situație negativă. I-am spus să se scoată acel colag imediat”, a declarat Gabriela Firea.

Aflată în plin conflict cu Carmen Dan și președintele PSD, Gabriela Firea susține că acele mesaje au fost postate pentru a pune într-o lumină proastă momentul de pe Arena Națională – organizat de ea – și a-l scoate în evidență pe cel din Piața Victoriei – organizat de Liviu Dragnea.

La o zi după ce Gabriela Firea, primarul orașului București, a fost huiduită la scenă deschisă fiindcă a vrut să fructifice „electoral” acest moment deosebit, aparatul politic al partidului de guvernământ s-a pus în mișcare și a încercat să denatureze realitatea evenimentelor petrecute pe „Arena Națională”.

Mai multe pagini de Facebook ale PSD din diverse județe au postat imagini prin care încearcă să denatureze adevărul și să susțină că marea campioană a fost cea fluierată!

Comentariile au fost din nou foarte acide. Pe paginile celor de la PSD Ilfov, Giurgiu, Tulcea și Teleorman a fost postat acel colaj de imagini și textul care susține că Simona Halep ar fi fost cea „pedepsită” cu corul de fluierături, nicidecum Gabriela Firea.


Citește și: Simona Halep rămâne numărul 1 WTA până la finalul lui 2018!


 

Citește mai multe despre arena nationala și PSD pe Libertatea.

Comentarii