Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Gabriela Firea, după votul la alegerile europarlamentare: "Am votat! Aşa cum am făcut mereu, de la 18 ani. Fără să mă împingă altcineva. Sau ca să fiu cool ori...pe val!"

FOTO | Gabriela Firea, după votul la alegerile europarlamentare: „Am votat! Aşa cum am făcut mereu, de la 18 ani. Fără să mă împingă altcineva. Sau ca să fiu cool ori…pe val!”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a votat, duminică, în Ilfov, la alegerile europarlamentare. Aceasta s-a prezentat la secţia de vot împreună cu familia sa, primarul Florentin Pandele şi cei doi copii.

De Valentina Postelnicu,

„Am votat! Aşa cum am făcut mereu, de la 18 ani. Fără să mă împingă altcineva. Sau ca să fiu cool ori…pe val! Am votat pentru a fi reprezentaţi în Europa de oameni cu dragoste sinceră de ţară. Visez, sper că nu cu ochii deschisi, la politicieni demni de sacrificiu personal pentru Romania!”, a scris ea, pe Facebook, după vot.

Gabriela Firea spunea, în urmă cu câteva zile, că duminică va merge la o secție de votare, întrebată fiind dacă va vota la referendumul pe Justiție. Primarul general al Bucureștiului a spus, însă, că este un om de echipă, cu toate că anul trecut a criticat mai multe persoane din PSD.


Citeşte şi:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close