Mergi direct la conținut »
Cazul incredibil al tinerei care a căzut din autobuzul în mers. Geamul fusese schimbat anul trecut, după un accident
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cazul incredibil al tinerei care a căzut din autobuzul în mers. Geamul fusese schimbat anul trecut, după un accident

Cazul incredibil al tinerei care a căzut din autobuzul în mers. Geamul fusese schimbat anul trecut, după un accident

Autobuzul din care o adolescentă de 17 ani, din Ploiești, a căzut cu tot cu un geam lateral dintr-un autobuz în mers a fost implicat anul trecut într-un accident rutier.

De Cristian Simion,

Surse din firma Transport Călători Expres SA care aparține Consiliului Local Ploiești au declarat pentru Libertatea că geamul care a cedat în condiții oficial încă neelucidate fusese înlocuit în luna iunie a anului trecut, după ce autobuzul a fost implicat în accidentul soldat cu pagube materiale.

Alexandri Nicolae, directorul firmei Transport Călători Expres SA, declară că geamul a fost schimbat de o firmă autorizată cu care firma de transport are contract și că a trecut cu bine de revizia care s-a făcut ulterior producerii accidentului respectiv.

Pe de altă parte, surse din cadrul firmei de transport spun că o ipoteză privind cauzele incidentului de marți seară, când adolescenta s-a prăbușit pe asfalt din autobuzul care tocmai plecase din stație, ar fi aceea că fata ar fi vrut să-și facă un selfie în autobuz și s-a sprijinit de geamul care a cedat sub greutatea ei.

Între timp, tânăra a fost operată la cap, după ce medicii au constatat că a suferit un hematom. Adolescenta de 17 ani a fost băgată de urgență în sala de operații, după ce i s-au făcut o tomografie și mai multe analize, a declarat directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Florin Pușcariu.

Acesta a spus că tânăra este intubată și conștientă.

„Sperăm într-o evoluție favorabilă, având în vedere vîrsta, care o va ajuta să se recupereze”, a spus Pușcariu.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Surse medicale spun că în urma căzăturii pe asfalt fata s-a ales cu un cheag de sânge între scalp și cutia craniană, iar întârzierea unei intervenții ar fi fost extrem de periculoasă pentru evoluția stării sale de sănătate.

Potrivit polițiștilor, la acest moment se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, fără să existe cineva suspectat că ar fi împins-o pe fată pe geam, în condițiile în care, în afara victimei, la locul incidentului nu a mai fost găsită nici o altă persoană. Inițial, a existat și ipoteza ca fata să fi avut o altercație cu altcineva, însă deocamdată această variantă nu se confirmă.

Între timp, autobuzul în care a avut loc incidentul a fost verificat din punct de vedere tehnic și s-a constatat că nu are alte probleme.


Citește și: Incident șocant la Ploiești! O tânără a căzut prin geamul spart al unui autobuz aflat în mers

Close
Închide
  Close